en nl
Taxi Aviator Belgium
Adres
0 KM
Vul de adresgegevens in
Persoonlijke gegevens
Tijd
0
The promotional price applies to online bookings
Before the discount: 0
1
VLUCHT
2
EXTRA
INFO
3
BOEK
Type vervoer
Details van de reis
Plaats van het ophalen
Bestemming
Persoonsgegevens
Algemene voorwaarden
km
Totale afstand
The promotional price applies to online bookings
Before the discount: 0
Aviator Belgium

Ons aanbod

Taxi Aviator Belgium is een taxibedrijf met jarenlange ervaring. Als onderdeel van ons bedrijf bieden we huis-aan-huistransport en zijn we gespecialiseerd in luchthavenvervoer. We bieden vervoersdiensten naar de luchthavens en naar de stad waarbij we altijd voor onze passagiers zorgen op elk moment van hun reis. Jarenlange ervaring en uitzonderlijke toewijding aan ons werk maken ons betrouwbaar.

 

De beste in de branche

Boek snel online in een paar eenvoudige stappen. We zijn transparant – we hebben duidelijke prijzen en geen verborgen kosten. Je kent de prijs van de service al in de boekingsfase.

Waar je ook bent

Het boeken van een rit bij ons betekent dat wij u op de aangegeven datum, op het afgesproken tijdstip ophalen waar je ook bent. Vergeet het om met een zware koffer naar de treinstation te lopen, extra tickets te kopen, parkeerticket te betalen of uren te wachten op een bus. Reserveer en wij doen de rest.

Comfort en veiligheid

Als u een rit boekt in ons bedrijf voorkomt je onaangename verrassingen. Het is niet alleen een comfortabel oplossing maar het is ook veiliger dan reizen met het openbaar vervoer. Wij zijn een verzekerde, erkende vervoerder. Ons wagenpark bestaat uit nieuwe, milieuvriendelijke Opel-wagens die aangepast zijn aan het vervoer voor grotere groepen (we kunnen maximaal 9 personen meenemen). Extra bagage? Baby aan boord? Als je ons van tevoren op de hoogte brengt, zullen we extra bagage meenemen en een kinderzitje installeren. Er is mogelijkheid tot betaling met de kaart. Je hoeft zich geen zorgen te maken over het cash geld of het wisselen van valuta. Met Taxi Aviator Belgium bereik je veilig je bestemming!

 
Wat onderscheidt ons

Waarom wij?

Gemak

Gemakkelijk en snel online boeken en betaling met de kaart.

Veiligheid

Wanneer je met ons reist, ben je volledig verzekerd. Je rijdt met een gediplomeerde chauffeur met alle benodigde kwalificaties, certificaten en ervaring.

Betrouwbaarheid

Wij zijn 100% effectief. Met ons kom je nooit te laat.

Werkgebied

Bediende luchthavens

Wij focussen onze diensten op de twee volgende luchthavens

Maar indien nodig zijn wij bereid om vervoer
aan de bieden naar andere luchthavens zoals:

Eindhoven, Antwerp, Liege, Maastricht, Lille, Oostende