en nl
Zekerheid en ervaring

Over ons

Als je op zoek bent naar vervoer naar luchthavens in België zoals Brussel Airport of Charleroi dan ben je hier op het goede adres. Ons bedrijf specialiseert zich in het vervoer naar de luchthavens van uw huisadres. Ons rijke ervaring in vervoer geeft u garantie op betrouwbare, veilige en tijdige diensten. Voor ons is vervoer niet alleen werk maar vooral passie die wij in het bedrijf steken. Wij staan bekend voor degelijkheid, betrouwbaarheid en individuele behandeling van onze klanten. De zetel van ons bedrijf bevindt zich in Deinze, ongeveer 18 km van Gent.

Wij beschikken over moderne, comfortabele en milieuvriendelijke 9-persoonsbussen die de klanten bedienen volgens het ‘door to door’- systeem. Wij werken 24/7 dus wij bieden vervoer aan naar de luchthavens elke dag en om elk uur. Vliegt u naar België voor zakenreis, als toerist of om vrienden te bezoeken en hecht u ook belang aan een veilig en zeker vervoer? Dan zijn wij een perfecte oplossing voor u!. De steden die we het meest bedienen zijn: Brugge, Waregem, Deinze, Gent, Aalst, Brussel, Charleroi en zoveel meer.

Voordeel

Wij zijn niet een gewone taxi, want wat ons onderscheidt is een vaste prijs voor het vervoer die u nooit zal verassen. U kent de prijs al op voorhand, al bij het reserveren. 

Veiligheid

Wij zorgen voor veiligheid van alle passagiers en vooral uw kinderen. Wij bieden kinderzitjes aan die voldoen aan de vereisten, aangepast aan de leeftijd van uw kind. Wij beschikken over een verzekering voor de passagiers.

Garantie

Onze diensten zijn van het hoogste niveau. Wij plannen het vervoer naar de luchthaven en zorgen voor elk detail. Met ons zult u altijd op tijd zijn  ongeacht de situatie in het verkeer. Openbaar vervoer stelt vaak teleur, heb je genoeg van overstappen en vertragingen? Maak een reservatie en bereik uw bestemming zonder stress met Aviator Belgium.